Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръкохватка-ръчна спирачка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ръкохватка-ръчна спирачка

Преди малко дърпам ръчна спирачка и ръкохватката изкочи от гнездото.Разгледах от горе и се оказа че е хваната с 2-ве болчета самоче главите са им отдолу някъде под купето.Сега нямям начин да я качвам на канал за да видя как е отдолу.Някой стигал ли е до тези болтове поради някаква причина,че отдолу имаше щитове,някакви кори,и незнам дали и аспуха не трябва да се сваля.Благодаря предварително.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

След като вчера чух от различни майстори по сервизите,че трябва да ми разглобят половината кола за да ми закачат ръкохватката,днес се прибрах в къщи и за 30 минути бях готов.Сваля се само една от корите държи се с 3 гайки и без да се свалят гърнетата завих двете болчета.Просто трябва Гидоре с чупеща глава,канал и 30 минути свободно време и не ти разглобяват половината кола.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

Малко като в приказката за неволята.За двамата братя на които им се счупила колата и взели да викат неволята.Викали, викали па взели че си оправили сами колата.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Мда, не е сложно, но ако не си вдигнал колата като хората е малко гърч.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Канал или естакада,защо да рискуваш с крика....
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

да не е трудно само да имаш мерак.браво
            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
              Малко като в приказката за неволята.За двамата братя на които им се счупила колата и взели да викат неволята.Викали, викали па взели че си оправили сами колата.
              Да ти кажа че ако имахме повече свободно време,едва ли ще оставям на някой да се учи по сервизите върху нея,но онзи ден ме хвана на път ,но просто майсторите сами те отказват,имам чувството че повечето майстори до вчера са били дърводелци,и от днес ремонтират автомобили
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Така е, напълно съм съгласен.То сега с тези алуминиеви и пвц дограми малко бизнеса им е позамрял, а теслата ще ръждяса.
                Last edited by Kuker; d.m.y г., 20:43.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                X