Преди малко дърпам ръчна спирачка и ръкохватката изкочи от гнездото.Разгледах от горе и се оказа че е хваната с 2-ве болчета самоче главите са им отдолу някъде под купето.Сега нямям начин да я качвам на канал за да видя как е отдолу.Някой стигал ли е до тези болтове поради някаква причина,че отдолу имаше щитове,някакви кори,и незнам дали и аспуха не трябва да се сваля.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръкохватка-ръчна спирачка
Collapse
X
-
След като вчера чух от различни майстори по сервизите,че трябва да ми разглобят половината кола за да ми закачат ръкохватката,днес се прибрах в къщи и за 30 минути бях готов.Сваля се само една от корите държи се с 3 гайки и без да се свалят гърнетата завих двете болчета.Просто трябва Гидоре с чупеща глава,канал и 30 минути свободно време и не ти разглобяват половината кола.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
-
Мда, не е сложно, но ако не си вдигнал колата като хората е малко гърч....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеМалко като в приказката за неволята.За двамата братя на които им се счупила колата и взели да викат неволята.Викали, викали па взели че си оправили сами колата.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
Comment